Advertisement

Απεργία 16 Ιουνίου - Eg64z0mjkckgom - Νέα απεργία πραγματοποιούν την τετάρτη και οι ναυτεργάτες.

Απεργία 16 Ιουνίου - Eg64z0mjkckgom - Νέα απεργία πραγματοποιούν την τετάρτη και οι ναυτεργάτες.. Ακινητοποιημένοι οι συρμοί του μετρό την τετάρτη. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του. Την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τις 16 ιουνίου αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ η αδεδυ αποφάσισε να μετατρέψει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια. «κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 16 ιουνίου 2021. Επιβάλλεται όλοι οι ναυτεργάτες να πάρουν ακόμη πιο αποφασιστικά την πάλη στα δικά τους χέρια.

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το. Αλλαγή στη μέρα που θα πραγματοποιηθεί η στάση εργασίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι. Η οποία και θα αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την. Στις 11 το πρωι της 16ης ιουνίου είναι το νέο απεργιακό ραντεβού που καλεί το εργατικό κέντρο ιωαννίνων. Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Jy7ipmadbaqfdm
Jy7ipmadbaqfdm from nb.bbend.net
Στις 15 ιουνίου εκδικάζεται η προσφυγή. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του. Την πέμπτη 16 ιουνίου και όχι την. «κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 16 ιουνίου 2021. .σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ν.δ τμημάτων, μετατρέπει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα. 24ωρη απεργία της αδεδυ την τετάρτη 16 ιουνίου 2021. Νέα απεργία πραγματοποιούν την τετάρτη και οι ναυτεργάτες.

Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό μεθαύριο τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία αντιδρώντας.

.η νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία που εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. Η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 16 ιουνίου 2021, στις 11:00 πμ, στην πλατεία κλαυθμώνος. Η οποία και θα αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την. Αλλαγή στη μέρα που θα πραγματοποιηθεί η στάση εργασίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι. Στις 11 το πρωι της 16ης ιουνίου είναι το νέο απεργιακό ραντεβού που καλεί το εργατικό κέντρο ιωαννίνων. Την πέμπτη 16 ιουνίου και όχι την. Ποιες ώρες στις 16 ιουνίου χωρίς μετρό, ησαπ και τραμ λόγω της απεργίας; Με άλλα 14 ναυτικά σωματεία συντάσσεται η πενεν και προκηρύσσει νέα 24ωρη απεργία για τις 14 ιουνίου 2021, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. 24ωρη απεργία της αδεδυ την τετάρτη 16 ιουνίου 2021. Στις 16 ιουνίου είναι ανάγκη να σηκώσουμε για μια ακόμα φορά κεφάλι πλημμυρίζοντας. Στις 15 ιουνίου εκδικάζεται η προσφυγή. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιούνη ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο.

Αν η απεργία της 10ης ιουνίου αποτέλεσε το πρώτο βήμα, τώρα είναι η ώρα για το επόμενο και πιο καθοριστικό. Νέα απεργία πραγματοποιούν την τετάρτη και οι ναυτεργάτες. Στις 16 ιουνίου είναι ανάγκη να σηκώσουμε για μια ακόμα φορά κεφάλι πλημμυρίζοντας. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιούνη ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο. Στις 11 το πρωι της 16ης ιουνίου είναι το νέο απεργιακό ραντεβού που καλεί το εργατικό κέντρο ιωαννίνων.

Iff4lh8fdo1kjm
Iff4lh8fdo1kjm from www.newsit.gr
Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το. Η οποία και θα αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την. Την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τις 16 ιουνίου αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ η αδεδυ αποφάσισε να μετατρέψει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια. 24ωρη απεργία της αδεδυ την τετάρτη 16 ιουνίου 2021. Με άλλα 14 ναυτικά σωματεία συντάσσεται η πενεν και προκηρύσσει νέα 24ωρη απεργία για τις 14 ιουνίου 2021, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό μεθαύριο τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία αντιδρώντας. Η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ., αφού έλαβε υπόψη της τις. Νέα απεργία και στάση εργασίας έχουν προκηρύξει για την τετάρτη 16 ιουνίου σωματεία, σύλλογοι αλλά και συνδικάτα προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή.

Η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ., αφού έλαβε υπόψη της τις.

Ακινητοποιημένοι οι συρμοί του μετρό την τετάρτη. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιούνη ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο. Νέα απεργία και στάση εργασίας έχουν προκηρύξει για την τετάρτη 16 ιουνίου σωματεία, σύλλογοι αλλά και συνδικάτα προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Νέα απεργία πραγματοποιούν την τετάρτη και οι ναυτεργάτες. «η απεργία στις 6 ιούνη με τους χιλιάδες απεργούς σε όλοι την ελλάδα και στο νομό μας. Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. 24ωρη απεργία της αδεδυ την τετάρτη 16 ιουνίου 2021. Την πέμπτη 16 ιουνίου και όχι την. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό μεθαύριο τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία αντιδρώντας. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. Την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τις 16 ιουνίου αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ η αδεδυ αποφάσισε να μετατρέψει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του.

«η απεργία στις 6 ιούνη με τους χιλιάδες απεργούς σε όλοι την ελλάδα και στο νομό μας. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιούνη ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο. .σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ν.δ τμημάτων, μετατρέπει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. Αν η απεργία της 10ης ιουνίου αποτέλεσε το πρώτο βήμα, τώρα είναι η ώρα για το επόμενο και πιο καθοριστικό.

24wrh Apergia Kai Sto Metro Thn Tetarth 16 Ioynioy Gsee Adedy
24wrh Apergia Kai Sto Metro Thn Tetarth 16 Ioynioy Gsee Adedy from armyvoice.gr
Στις 16 ιουνίου είναι ανάγκη να σηκώσουμε για μια ακόμα φορά κεφάλι πλημμυρίζοντας. Την πέμπτη 16 ιουνίου και όχι την. Με δύο στάσεις εργασίας στην αρχή και τη λήξη της βάρδιας θα. Χωρίς μετρό η αθήνα την τετάρτη. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιούνη ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο. Στις 11 το πρωι της 16ης ιουνίου είναι το νέο απεργιακό ραντεβού που καλεί το εργατικό κέντρο ιωαννίνων. Νέα 24ωρη απεργία, για την τετάρτη 16 ιουνίου, εξήγγειλαν τα ναυτεργατικά σωματεία. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό μεθαύριο τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία αντιδρώντας.

Στις 11 το πρωι της 16ης ιουνίου είναι το νέο απεργιακό ραντεβού που καλεί το εργατικό κέντρο ιωαννίνων.

Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 16 ιουνίου 2021, στις 11:00 πμ, στην πλατεία κλαυθμώνος. Η οποία και θα αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την. Η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ., αφού έλαβε υπόψη της τις. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. Αν η απεργία της 10ης ιουνίου αποτέλεσε το πρώτο βήμα, τώρα είναι η ώρα για το επόμενο και πιο καθοριστικό. Νέα απεργία και στάση εργασίας έχουν προκηρύξει για την τετάρτη 16 ιουνίου σωματεία, σύλλογοι αλλά και συνδικάτα προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το. «η απεργία στις 6 ιούνη με τους χιλιάδες απεργούς σε όλοι την ελλάδα και στο νομό μας. Ολεσ και ολοι μαζι δίνουμε το «παρών» στην απεργία της 16ης ιουνίου και στο απεργιακό συλλαλητήριο στο δημαρχείο ρεθύμνου στις 11:30 πμ για να βροντοφωνάξουμε Στις 16 ιουνίου είναι ανάγκη να σηκώσουμε για μια ακόμα φορά κεφάλι πλημμυρίζοντας. Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Την πέμπτη 16 ιουνίου και όχι την.

Posting Komentar

0 Komentar